Raamatun ihmiset -bibliodraamakurssi

“Kiitos läsnäolevasta työskentelyotteesta ja aidosta kiinnostuksesta jokaista kohtaan. Oli ilo ja nautinto olla mukana!”

Seurakuntalaiset ovat tottuneet kuuntelemaan hengellisiä puheita, mutta heillä on myös tarve keskustella ja tulla kuulluksi.

Raamatun ihmiset -kurssilla käytetään bibliodraamaa, jossa osallistujat eläytyvät Raamatun maailmaan, kertovat kokemastaan toisille ja kuulevat muiden näkökulmia. Toimintaperiaatteita ovat vapaaehtoisuus, luottamuksellisuus ja oikeus omaan kokemukseen ilman arvostelua.

Kurssi lisää Raamatun tuntemista, itsetuntemusta, vuorovaikutus- ja tunnetaitoja sekä erilaisuuden kunnioittamista. Kokemuksellisuus ja keskustelut tukevat opitun soveltamista osallistujan omaan elämään. Kurssilla saa kokemuksen bibliodraamatyöskentelyyn osallistumisesta, mutta ei koulutusta bibliodraama-menetelmän käyttämiseen tai ohjaamiseen.

Kurssin ohjelmasta vastaa bibliodraamaohjaaja Mika Lahtinen.

Raamatun ihmiset -bibliodraamapäivät Jyväskylässä la 8.6. sekä la 5.10. ja la 12.10.2019 klo 10-16

Ohjelma on klo 10-16. Lounastauko pidetään klo 13-14. Paikkana on Kulttuuritila Omenapuu, Vapaudenkatu 24, Jyväskylä. Osallistumismaksu on kesäkuun 8. päivä 30 euroa. Lokakuun päivät yhteensä 50 euroa. Hinnat sisältävät ohjelman, aamu- ja iltapäiväkahvit, mutta ei lounasta. Ohjaajana on bibliodraamaohjaaja Mika Lahtinen. Ilmoittaudu kesäkuun päivään toukokuun loppuun mennessä ja lokakuun päiviin viimeistään 27.9.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Mika Lahtinen, p. 040 557 5535 tai mika.lahtinen@sana.fi.

Tilaa kurssi seurakuntaasi

Kurssilla käytettävä raamatunteksti voi olla esim. kertomus Jeesuksen opetuslapsista, Martasta ja Mariasta tai Bartimaios- kerjäläisestä – tai Jeesuksen vertaus kuten Laupias samarialainen tai Tuhlaajapoika ja hänen veljensä.

Laajuus Osallistujia Hinta
1-2 tuntia 10-200 290 e
2-4 tuntia 10-15 390 e
4-6 tuntia 10-15 450 e

Hinnat sisältävät kurssiohjelman ja materiaalit. Hintaan lisätään matkakulut Jyväskylästä, mutta ei arvonlisäveroa, palkkionmaksu- tai muita sivukuluja. Korvaukset laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssin toteuttaa bibliodraamaohjaaja Mika Lahtinen. Kurssin tuottaa Kansan Raamattuseuran Säätiö sr. Ota yhteyttä: p. 040 557 5535 tai mika.lahtinen@sana.fi