Torstaiteatteri esittää: Mooses ja äiti

Kulttuuritila Omenapuu, Vapaudenkatu 24 Jyväskylä, 28.3.-4.5.2019

Katsojan palaute: "Erityisesti pidin fyysisestä, vahvasta ilmaisusta ja monipuolisesta kehon käytöstä. Simppeli lavastus toimi yllättävänkin hyvin, samoin äänimaisemat. Upea teksti myös!"

Keskisuomalainen 6.4.: "Esityksessä kritisoidaan vihamielistä ja alistavaa suhtautumista eri ihmisryhmiä kohtaan. Näytelmä tuo esiin, kuinka naiset uhmasivat patriarkaalista sortovaltaa suojelemalla israelilaista lasta. Esitys etenee sujuvasti ja johdonmukaisesti. Lahtinen ja Ala-Mutka vaihtavat sukkelasti ja luontevasti roolista seuraavaan."

Lisätiedot ja esitysajat

Pääsyliput Tiketistä

Vuoden keskisuomalainen teatterivaikuttaja -tunnustus Torstaiteatterin ohjaajalle

Torstaiteatterin ohjaaja-näyttelijä Mika Lahtinen on palkittu "Vuoden 2018 keskisuomalainen teatterivaikuttaja" -tunnustuksella. Sen myönsi Keski-Suomen Harrastajateatteriyhdistys Teatteriaalto-gaalassa helmikuussa.

"Olen otettu ja kiitollinen. Haluan omistaa tunnustuksen kaikille, joiden kanssa olen saanut tehdä teatteria ja kaikille, jotka tukevat työtäni", Lahtinen sanoo.

Tuhlaajapojan veli -näytelmä

Kadonnut poika palaa kotiin maailmalta. Isä järjestää iloiset juhlat, mutta isoveli suuttuu ja puuttuu juhlista.

Voit tilata näytelmän esitysvierailulle seurakuntaan, järjestöön tms. yhteisöön.

"Näytelmässä oli hieno sekoitus hartautta ja huumoria, syvää tunnetta ja kepeää, raikasta iloa!"
– Katsoja

”Uudenlainen lähestymistapa vanhaan tuttuun tarinaan on oivaltava ja inhimillisesti hyvin ymmärrettävä. Lahtinen heittäytyy antaumuksella jokaiseen rooliinsa. Näytelmä on huumorilla maustettu esitys hyvin perustavanlaatuisista tunnekokemuksista: vihasta, rakkaudesta, kateudesta ja lopultakin suuresta anteeksiannosta.”
– Sydän-Hämeen Lehti 21.6.2016

Tutustu näytelmään

 • Missä? armo -näytelmä

  Pahaksi leimattu tarvitsee apua lapselleen. Aluksi avunpyyntö torjutaan, mutta armo on torjuntaa voimakkaampi. "Esityksessä on sydän paikallaan", kirjoitti Keskisuomalainen ensi-illasta.

  Lue lisää »
 • Näytelmiä seurakuntasi ohjelmaan

  Seurakuntien tilaisuuksissa on paljon puheita ja musiikkia. Saat vaihtelua näytelmistä. Tutustu kolmeen näytelmään, jotka voit tilata seurakuntasi tapahtumaan.

  Tutustu ja tilaa »
 • Kuka Mika Lahtinen?

  Kuka kumma on Mika Lahtinen, joka Torstaiteatteria luotsaa?

  Ota selvää »