Torstaiteatteri esittää: Ilta nuotiolla

Kulttuuritila Omenapuu, Vapaudenkatu 24 Jyväskylä, syksy 2019

Tarinoita, tanssia, runoutta ja laulua esittävät Mika Lahtinen ja ystävät.

On leiritulien aika. Illat nuotiolla ovat syys-marraskuussa jokaisen kuukauden viimeisenä torstaina ja sitä seuraavana lauantaina. Syyskuussa teemana on "Kelpaamisen juhla", lokakuussa "Rajallinen maailma" ja marraskuussa "Hiljaisuuden voima".

Lue lisää ja katso esitysajat »

Vuoden keskisuomalainen teatterivaikuttaja -tunnustus Torstaiteatterin ohjaajalle

Torstaiteatterin ohjaaja-näyttelijä Mika Lahtinen on palkittu "Vuoden 2018 keskisuomalainen teatterivaikuttaja" -tunnustuksella. Sen myönsi Keski-Suomen Harrastajateatteriyhdistys Teatteriaalto-gaalassa helmikuussa.

"Olen otettu ja kiitollinen. Omistan tunnustuksen kaikille heille, joiden kanssa olen saanut tehdä teatteria ja jotka tukevat työtäni", Lahtinen sanoo.

Kuka on Mika, joka Torstaiteatteria luotsaa?

Ota selvää »

Mooses ja äiti -näytelmä

Petäjävedellä su 4.8. klo 15. Esityspaikkana Vanha Asemamakasiini, Asematie 14.

Katsojan palaute: "Erityisesti pidin fyysisestä, vahvasta ilmaisusta ja monipuolisesta kehon käytöstä. Simppeli lavastus toimi yllättävänkin hyvin, samoin äänimaisemat. Upea teksti myös!"

Keskisuomalainen 6.4.: "Esityksessä kritisoidaan vihamielistä ja alistavaa suhtautumista eri ihmisryhmiä kohtaan. Näytelmä tuo esiin, kuinka naiset uhmasivat patriarkaalista sortovaltaa suojelemalla israelilaista lasta. Esitys etenee sujuvasti ja johdonmukaisesti. Lahtinen ja Ala-Mutka vaihtavat sukkelasti ja luontevasti roolista seuraavaan."

Tutustu ja tilaa »

 • Missä? armo -näytelmä

  Pahaksi leimattu tarvitsee apua lapselleen. Aluksi avunpyyntö torjutaan, mutta armo on torjuntaa voimakkaampi. "Esityksessä on sydän paikallaan", kirjoitti Keskisuomalainen ensi-illasta.

  Lue lisää »
 • Tuhlaajapojan veli -näytelmä

  Kadonnut poika palaa kotiin maailmalta. Isä järjestää iloiset juhlat, mutta isoveli suuttuu ja puuttuu juhlista. ”Uudenlainen lähestymistapa vanhaan tuttuun tarinaan on oivaltava ja inhimillisesti hyvin ymmärrettävä. Lahtinen heittäytyy antaumuksella jokaiseen rooliinsa. Näytelmä on huumorilla maustettu esitys hyvin perustavanlaatuisista tunnekokemuksista: vihasta, rakkaudesta, kateudesta ja lopultakin suuresta anteeksiannosta.” kertoi Sydän-Hämeen Lehti 21.6.2016.

  Tutustu ja tilaa »
 • Näytelmiä seurakuntasi ohjelmaan

  Seurakuntien tilaisuuksissa on paljon puheita ja musiikkia. Saat vaihtelua näytelmistä. Tutustu kolmeen näytelmään, jotka voit tilata seurakuntasi tapahtumaan.

  Tutustu ja tilaa »