Missä armo? -näytelmä

Pahaksi leimattu perhe tarvitsee apua lapselleen. Aluksi pyyntö torjutaan, mutta sitten sovinnaiset tavat ja luutuneet asenteet murtuvat.

Voit nähdä Missä armo? -näytelmän Jyväskylässä 7.9.-28.10. tai tilata sen ohjelmaksi sinun seurakunnallesi, järjestöllesi tai yhteisöllesi.

"Ensinnäkin sinun esiintymisesi on vakuuttavaa. Siinä on vahva ammattimainen ote. Näytelmän sisältö puhutteli sitä enemmän, mitä pidemmälle esitys eteni. Armo todella löytyi ja puhutteli. Uuden testamentin kertomukset alkoivat elää uudella, osin yllättävällä ja jännittävälläkin tavalla."
– Katsoja

Tutustu näytelmään ja katso esitysajat Jyväskylässä Varaa pääsylippusi sinulle sopivaan esitykseen

Tuhlaajapojan veli -näytelmä

Kadonnut poika palaa kotiin maailmalta. Isä järjestää iloiset juhlat, mutta isoveli suuttuu ja puuttuu juhlista.

Voit tilata näytelmän esitysvierailulle seurakuntaan, järjestöön tms. yhteisöön.

"Näytelmässä oli hieno sekoitus hartautta ja huumoria, syvää tunnetta ja kepeää, raikasta iloa!"
– Katsoja

”Uudenlainen lähestymistapa vanhaan tuttuun tarinaan on oivaltava ja inhimillisesti hyvin ymmärrettävä. Lahtinen heittäytyy antaumuksella jokaiseen rooliinsa. Näytelmä on huumorilla maustettu esitys hyvin perustavanlaatuisista tunnekokemuksista: vihasta, rakkaudesta, kateudesta ja lopultakin suuresta anteeksiannosta.”
– Sydän-Hämeen Lehti 21.6.2016

Tutustu näytelmään

 • Näytelmiä seurakuntasi ohjelmaan

  Seurakuntien tilaisuuksissa on paljon puheita ja musiikkia. Saat vaihtelua näytelmistä. Tutustu kolmeen näytelmään, jotka voit tilata seurakuntasi tapahtumaan.

  Tutustu ja tilaa »
 • Harrasta teatteria!

  Monet ovat kiinnostuneita teatteriharrastuksesta, mutta näytelmän valmistamiseen vaadittava sitoutumisen määrä tuntuu turhan paljolta. Siksi on Teatterikerho.

  Lue lisää »
 • Kuka Mika Lahtinen?

  Kuka kumma on Mika Lahtinen, joka Torstaiteatteria luotsaa?

  Ota selvää »