Teatterikerho

Monet ovat kiinnostuneita teatteriharrastuksesta, mutta näytelmän valmistamiseen vaadittava sitoutumisen määrä tuntuu turhan paljolta. Siksi on Teatterikerho.

Teatterikerhossa sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta teatterin tekemisestä tai mitään erityistaitoja. Kerhossa saa jännittää ja mokata ilman, että nauretaan tai moititaan.

Kerhossa harrastetaan teatteria, muttei valmisteta näytelmää. Kerhossa voi silti oppia ilmaisuun ja esiintymiseen liittyviä taitoja ja roolityöskentelyn kautta kenties lisää itsestäänkin. Teatteriharjoitusten tausta-aineistona käytetään lyhyitä katkelmia Raamatun Markuksen evankeliumista.

Teatterikerho on tarkoitettu n. 18 - 100 vuotiaille. Kerhoa ohjaa draamapedagogi Mika Lahtinen. Pelisääntöjä ovat vapaaehtoisuus sekä jokaisen oikeus omaan katsomukseen ja kokemukseen ilman, että muut analysoivat tai arvostelevat niitä.

Tervetuloa mukaan!

Aikataulu

Teatterikerho alkaa ma 16.1.2017 klo 17.30-19.30 ja kokoontuu joka toinen maanantai (eli 16.1., 30.1., 13.2., 27.2., 13.3., 27.3., 10.4., 24.4. ja 8.5.)

Kerhopaikka

Kerho kokoontuu tammi-helmikuussa kaupunginkirjastoa vastapäätä os. Vapaudenkatu 24 Jyväskylä (entinen Posliinipirtti), johon aletaan remontoida monikäyttöistä kulttuuri-, koulutus ja kokoontumissalia. Remontin aikana eli maalis-toukokuun kokoontumisissa kerhopaikkana on NNKY:n toimitila os. Puistotori 4.

Kerhomaksu ja varusteet

Kerhomaksu on 8 e / kerta. Vähintään neljän kerhokerran passilla 5 e / kerta. Tarvitset yllesi leppoisat oleiluvaatteet ja sisäjalkineet. Villasukat eivät sovi liukkaan ja pinttyneen lattian vuoksi.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan ohjaaja Mika Lahtiselle. Katso yhteystiedot sivun alalaidasta.