Hei!

Olen Mika, kotoisin Äänekoskelta, keltaisesta talosta. Kiipeilypuuni oli vaahtera. Kodin takana virtasi puro. Kahlasin sitä veljieni kanssa, vaikka se olikin upottava ja pelottava.

Kaipaan Äänekosken vanhaa, sittemmin purettua teatteritalo "Työskiä" – sen kummitusta, kirjastoa ja lämpiöitä, jotka talvella olivat kylmiöitä. Kesäteatteripaikka vinoine penkkeineen, siilineen ja lasinsirpaleineen on onneksi vielä olemassa. Ja hyvät hullut ystävät.

Kotitilani nimi on Kaunisto. Se sijaitsee metsän sylissä, Korpilahden Tikkalassa Jyväskylässä. Asun siellä vaimoni Elinan ja kahden kiharakarvaisen noutajan kanssa. Nautin hiljaisista metsäkävelyistä ja leivinuunin lämmöstä. Tykkään jälkiruoista ja nojatuoleista.

Vaimoni on yrittäjä islanninhevostallissa, jonka nimi on Talli Leijonamieli. Pihapiirissämme käyskentelee 12 islanninhevosta.

Olen HuK aineyhdistelmällä musiikkitiede, draamakasvatus ja tietotekniikka. Lisäksi olen suorittanut kaksivuotisen bibliodraamaohjaajakoulutuksen. Musiikkitieteen graduni on kesken. Englantini ja ruotsini ovat kankeita. Ohjaan ja koulutan vain suomeksi.

Olen tehnyt töitä Kansan Raamattuseuran Säätiössä vuodesta 2003 ja vuodesta 2006 sen Tarinoiden majatalo -hankkeessa.


p. 040 557 5535
mika.lahtinen(ät)sana.fi