Aapakka

Kuvakortit vai leikekuvat?

Aapakka-kuvakortit Leikekuvat
Ostamalla Aapakan saat käyttöösi valmiin työvälineen. Kuvakokoelman kerääminen yksittäisistä leikkeistä voi viedä yllättävän paljon aikaa.
Kuvien aiheet on ennalta valittu. Leikekokoelman voi koota mieleisekseen periaattessa äärettömästä määrästä eri vaihtoehtoja.
Korttien materiaali kestää käyttöä. Kuljetuksessa ja säilytyksessä niitä suojaa jämäkkä kotelo. Lehtileikkeet rypistyvät helposti. Kokoelmaa on uusittava taajaan.
Aapakan-kortit sopivat erityisen hyvin valintojen tekemiseen ja valittujen kuva-aiheiden merkitysten jakamiseen. Lehtileikkeet soveltuvat kortteja paremmin esim. kollaasien rakentamiseen.
Mukavuuden haluisille. :) Tee-se-itse-ihmisille. :)
Hinta on n. 1 e / kortti. Lehtileikkeet ovat näennäisesti edullisia. Kustannukset syntyvät kokoelman keräämiseen kuluvista voimavaroista ja työtunneista.
Teimme valmiin työkalun käyttöösi. Voit keskittyä askartelun sijaan työsi ydintehtäviin. Omien työvälineiden valmistaminen vie aikaa, mutta antaa työhön persoonallisen leiman.

Tarinoiden majatalon ryhmien ohjaustyössä käytämme sekä valmiita korttituotteita että lehti- ja muita kuvaleikkeitä koollaolevan ryhmän ja käyttötarkoituksen mukaan.