Raamatun ihmiset -bibliodraamakurssi

“Kiitos läsnäolevasta työskentelyotteesta ja aidosta kiinnostuksesta jokaista kohtaan. Oli ilo ja nautinto olla mukana!”

Seurakuntalaiset ovat tottuneet kuuntelemaan hengellisiä puheita, mutta heillä on myös tarve keskustella ja tulla kuulluksi.

Raamatun ihmiset -kurssilla käytetään bibliodraamaa, jossa osallistujat eläytyvät Raamatun maailmaan, kertovat kokemastaan toisille ja kuulevat muiden näkökulmia. Toimintaperiaatteita ovat vapaaehtoisuus, luottamuksellisuus ja oikeus omaan kokemukseen ilman arvostelua.

Kurssi lisää Raamatun tuntemista, itsetuntemusta, vuorovaikutus- ja tunnetaitoja sekä erilaisuuden kunnioittamista. Kokemuksellisuus ja keskustelut tukevat opitun soveltamista osallistujan omaan elämään. Kurssilla saa kokemuksen bibliodraamatyöskentelyyn osallistumisesta, mutta ei koulutusta bibliodraama-menetelmän käyttämiseen tai ohjaamiseen.

Kurssin ohjelmasta vastaa bibliodraamaohjaaja Mika Lahtinen.

Tilaa kurssi seurakuntaasi

Kurssi voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä!

Laajuus Osallistujia Hinta
1-2 tuntia 6-200 290 e
2-4 tuntia 6-15 390 e
4-6 tuntia 6-15 450 e

Hinnat sisältävät kurssiohjelman ja materiaalit. Hintaan lisätään matkakulut Jyväskylästä, mutta ei arvonlisäveroa, palkkionmaksu- tai muita sivukuluja. Korvaukset laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssin toteuttaa bibliodraamaohjaaja Mika Lahtinen. Kurssin tuottaa Kansan Raamattuseuran Säätiö sr. Ota yhteyttä: p. 040 557 5535 tai mika.lahtinen@sana.fi